Følger du med i vores juletræer?

Hver hverdag i december bringer vi et juletræ til dig fra arkivets gemmer. Det fortsætter vi selvfølgelig med helt indtil juleaften, så hold øje med de kommende dage. Hvis du endnu ikke er kommet i julestemning, vil vi næsten garantere at træerne hjælper dig godt på vej.

Kig med på forsiden af vores hjemmeside, hvor du også finder links til månedens tidligere træer.

Torsdag d. 11. december var vi f.eks. på besøg hjemme hos fabrikant C. M. Hess, hvor børnene Christian Emil og Erna Mathilde i 1912 sad og læste foran det smukt pyntede juletræ.
Fotograf: Harald Hess. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Flere motiver til Den Gamle By

Nu med julestemning. Vi har tidligere fortalt om vores bidrag til Den Gamle By, som arbejder på etableringen af en 2014-gade med butikker og lejligheder. Nu har vi igen været ude og tage fotos af Orla Lehmannsgade og Kirkegade, så også julestemningen anno 2014 kan komme på museum.

Billedregistrator Vibeke Østergaard og arkivar Frank Bache Andersen har trodset mørket og kulden og foreviget de to gader på kryds og på tværs. De mange fotos er allerede givet videre til Den gamle By.

Vi bringer et af motiverne fra Orla Lehmannsgade, hvor busten af Orla Lehmann er oplyst af byens julebelysning.
Fotograf: Vibeke Østergaard. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Vores åbningstider - tiden nærmer sig

Vejle Stadsarkiv holder åbent helt frem til tirsdag d. 23. december 2014 kl. 15. Du har altså stadig mulighed for, at erhverve dig måske Lokalhistorisk Kalender 2015 eller Vejlebogen 2014 som gave til dig selv eller til andre. Læsesalen holder selvfølgelig også åbent, hvis dit ærinde er slægtsforskning eller lign.

Mellem jul og nytår holder vi lukket, men du kan træffe os igen fra fredag d. 2. januar 2015, hvor vi har åbent fra 10-12.

Vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. På gensyn i 2015 i Vedelsgade 17.
Fotograf: Vibeke Østergaard. Foto: Vejle Stadsarkiv.   

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk