Fra os til jer - et juletræ til hver (hver)dag

Så er julemåneden for alvor skudt i gang, med alt hvad det indebærer af søde sager, juleklip og hyggeligt samvær med familie og venner.

For at hjælpe med nedtællingen til juleaften, har vi lavet en lille digital julekalender til jer.

Årets tema er juletræet. Hvad end det er centrum for store juletræsfester eller blot som pynt i gadebilledet, spiller juletræet sin egen rolle julen igennem, fra det pyntede træ hjemme i stuen til den store rødgran på Rådhustorvet.

På alle hverdagene i december er der juletræer på forsiden af vores hjemmeside og på bl.a. Facebook, hvor du også kan se eller gense månedens tidligere billeder.

Til venstre ses juletræet for 1. december, som viser formere ved C. M. Hess i forbindelse med en juleindsamling i slutningen af 1940’erne. Klik på billedet, hvis du vil se træet i en større udgave.

Vi ønsker alle en rigtig god december.
 
Fotograf: Ukendt. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Serviceoplysning - du finder os rundt om hjørnet

Vi har håndværkere i huset, hvilket betyder at indgangen til Vejle Stadsarkiv pt. er i gavlen mod Dommergården og Den Gamle Arrest.

Åbningstiderne for den midlertidige læsesal og ekspeditionen er fortsat mandag til torsdag fra kl. 10 til 15 og fredag fra kl. 10 til 12.

Vi håber I vil have tålmodighed med os i den kommende tid, hvor vi arbejder på at istandsætte vores nye domicil - Vedelsgade 17. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk