Servicemeddelelse – Begrænset brug af private arkivalier pga. af flytning til nyt magasin

100 % fri for støv, skadedyr og andre uhensigtsmæssige påvirkninger! Det er den ønsketilværelse vores samling af private arkivalier er på vej til i den kommende tid.

Vi er gået i gang med at flytte arkivalierne til Fællesmagasin, hvor der er helt optimale opbevaringsforhold for arkivalierne. Derfor kan vi fra i dag og i en tid frem desværre ikke tilbyde vores sædvanlige service ved fremfinding af private arkivalier til brug på læsesalen. Her kan du se, hvordan en palle med æsker pakkes.

Ekspedition i øvrigt materiale (f.eks. offentlige arkivalier, billeder, udklip, aviser osv.) sker som hidtil, dvs. materialet er tilgængeligt på vores læsesal.

Du er velkommen til at kontakte os på vba@vejle.dk, hvis du er i tvivl, om det materiale, du gerne vil have adgang til, er pakket ned.

Nyhedsbrevet holder sommerferie

Nyhedsbrevet går på sommerferie. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.
Hvis du kommer til at savne lokalhistorisk viden, eller måske skal have opklaret et væddemål, kan du f.eks. prøve at kigge i artiklerne på vores digitale lokalhistoriske opslagsværk VejleWiki. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk