Spotlight 2012

I dag fredag d. 21. og lørdag d. 22. september 2012 går det løs i Vejle. Der er kulturfestival for børn og unge i Vejle Kommune. Årets Spotlight tema er "en anderledes verden".

Som tidligere år - kom og mød os derude. I år lanceres to nye mobile ruter i Vejle særligt rettet mod børn og unge. Ruterne er også tilgængelige efter Spotlight dagene.

Ruten i Vejle midtby er primært henvendt til mindre børn. Ruten er 1,6 km. Start er på Kirketorvet. Hør historier om røvere, bunker på Rådhustorvet m.v.

Den anden rute er målrettet alle over 12 år, og starter i Byparken. Den er 5,3 km. Ruten går ud i "Vejles Vilde Vest" Vestbyen, hvor der bl.a. er mulighed for at opleve fabrikker, enge og vilde dyr.
Foto: Vejle Kommune.  

Platformen er Endomondo som kan hentes som gratis-app i App Store eller i Google Play, hvis du har en smartphone eller tablet. Læs mere om hvordan du gør her.

Ruterne er udviklet af Vejle Kommunes Sundhedsafdeling og Vejle Stadsarkiv.
 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk