Ny hjemmeside for Vejle Stadsarkiv

Måske synes du dit nyhedsbrev ser anderledes ud end det plejer. Det har du fuldstændig ret i.

Klikker du ind på www.vejlestadsarkiv.dk, kan du nu få glæde af en helt ny og moderne hjemmeside for Vejle Stadsarkiv.

Hjemmesideadressen er den samme som før, men det er også næsten det eneste som ikke er nyt! Siden har fået helt nyt udseende, nye brugervenlige funktioner og muligheder, nye menuer. Ja, helt nyt indhold.

"Vi er utroligt glade for at kunne lancere en ny hjemmeside for Vejle Stadsarkiv, og det er der flere grunde til. Det skyldes blandt andet muligheden for nu at kunne "søge i arkivets samlinger" 24/7, og sidens nye menu til børn & unge. Dertil kommer, at den forvaltningsmæssige, kommunale del af arkivets virksomhed kommer mere frem i lyset end på den gamle hjemmeside. Vi håber dermed, at endnu flere end hidtil får lyst til at benytte sig af vores tilbud", siger stadsarkivar Susanne Conradsen.

"Vi håber, at mange vil få glæde af siden. Via menuen "Brug arkivet" kan alle altså nu søge i vores samlinger, og på den måde få vist det omfangsrige og spændende materiale, vi har om Vejles historie. De mange forskellige databaser under samme menu er ikke mindst interessante, hvis det for eksempel er slægtsforskning, man er interesseret i. Og hjemmesiden vil løbende blive udbygget. Ikke mindst digitaliseringsområdet er et af de områder, hvor der for tiden sker en masse, og det vil blive synligt på hjemmesiden", siger Susanne Conradsen.

På hjemmesiden er der links til to selvstændige hjemmesider, nemlig VejleFilm og VejleWiki, som Vejle Stadsarkiv ligeledes står for.

Har du kommentarer eller spørgsmål til vores nye hjemmeside, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan udfylde et spørgeskema her.

Venlig hilsen Vejle Stadsarkiv

 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk