Lørdagsåbent med sommerudstilling: Sommer i Vejle

På lørdag d. 1. juli 2017 åbner udstillingen Sommer i Vejle. Udstillingen med sommermotiver af fotograf Oskar Jensen er delvis genbrug af en sommerudstilling, vi præsenterede i 2014. På grund af stadsarkivets flytning fra Enghavevej til Vedelsgade fik den udstilling desværre ikke mulighed for at være tilgængelig for publikum særligt længe. Det råder vi nu bod på.

  Vi har derfor lavet en ny udstilling med Oskar Jensens bedste sommermotiver tilpasset vores nuværende rammer.

En del af billederne er de samme, men der er også kommet mange nye til. Vandrutsjebanen ved Albuen, en karruseltur og andre sommeremner foreviget af Oskar Jensen er eksempler på motiver, du kan møde i udstillingen.

Udover at se udstillingen er der igen mulighed for at hjælpe os med at sætte navne på de sidste portrætter i serien, som Oskar Jensen fotograferede i 1950’erne og 1960’erne. 

På lørdag kan Sommer i Vejle ses fra kl. 10-14. Resten af sommeren kan den opleves i vores almindelige åbningstid.
Plakat: Vejle Stadsarkiv. Fotograf: Oskar Jensen. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

 

Vi holder alm. åbent hele sommeren

Hen over sommeren er vores åbningstider de samme som altid. Du kan altså kigge forbi Vedelsgade 17 mandag til torsdag fra kl. 10-16, fredag fra kl. 10-12, og den første lørdag i måneden fra kl. 10-14 - lørdag d. 1. juli og lørdag d. 5. august.

Nyhedsbrevet holder en kort sommerferie, men der er rig mulighed for at fordybe sig i arkivemner eller se Sommer i Vejle, hvis Wimbledon eller Tour de France skulle blive for ensformigt.

Husk i øvrigt at vi har fået ny mailadresse, hvis du skal skrive til os. Adressen på vores hovedpostkasse er nu stadsarkivet@vejle.dk.

God sommer til alle. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk