Lørdagsåbent

Det er blevet tid til lørdagsåbent på arkivet. På lørdag d. 4. marts har du igen mulighed for at blive klogere på din og Vejles historie. Læsesalen er åben for henvendelser, og du kan fortsat nå at se den populære udstilling med vintermotiver af fotograf Oskar Jensen, som indtil nu har været besøgt af over 400 gæster.

Udstillingen er på lørdag suppleret med to film af Oskar Jensen, som løbende vises i foredragssalen i åbningstiden fra kl. 10-14.

De to film med titlerne Vores by i dagligdag og fest og Efterår, vinter og forår er Oskar Jensens forsøg med levende billeder. Motiverne har meget til fælles med Oskar Jensens kendte stillbilleder.
Fotograf: Oskar Jensen. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Hvis du gerne vil se med, skal du bare kigge forbi til drop-in film. Filmene vises i forlængelse af hinanden. Den samlede spilletid er ca. 50 min. Hvis du ikke har mulighed for at komme på lørdag, kan du se stumfilmene i vores åbningstid, hvor de vises i udstillingen.

Kommende arrangementer

Onsdag d. 15. marts kl. 19 er der arrangement i Byhistorisk Selskab for Vejle. Emnet er: Jelling – byen der forsvandt. Lokalhistoriker Leif Baun Christensen fortæller om byens udvikling.

Tilmelding til sekretariatet mellem d. 6. og d. 10. marts på vba@vejle.dk. Se mere på selskabets hjemmeside. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk