Den store højtid nærmer sig med hastige skridt

Inden længe er det jul. Du kan dog stadig nå, at gøre en god handel.

Vi holder åbent helt frem til på fredag d. 23. december kl. 12, hvis du skulle få lyst til at få f.eks. Lokalhistorisk Kalender 2017, Vejlebogen 2016, eller andet godt fra butikken med hjem til jul.
 
Mellem jul og nytår holder vi lukket. Du kan træffe os igen fra mandag d. 2. januar 2017. Husk også at vi holder lørdagsåbent lørdag d. 7. januar, hvor vi har nye spændende udstillingsting i ærmet til dig: En udstilling med vintermotiver af Oskar Jensen. Mere om det i starten af det nye år, så hold øje.

  Mens vi venter, kan du se med på et juleoplyst Nørretorv. Vi skriver 1939 og vejlenserne opfordres til at købe danske julegaver.

Der har dog sneget sig en enkelt fløjtespillende drillenisse ind. Måske du kan lokalisere ham, der ikke var til stede på torvet i 1939, men som i anledning af den kommende højtid har fundet vej ind på billedet.
Fotograf: Johs. Rønvig. Foto: Vejle Stadarkiv.
 

Vejle Stadsarkiv ønsker alle en god jul og et godt nytår. Vi glæder os til at dele nyheder med jer i 2017. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk