Lørdagsåbent

lørdag d. 5. november 2016 holder vi lørdagsåbent fra kl. 10-14. Du er velkommen både på læsesalen og i vores udstillingsrum, hvor du lige nu kan se vores udstilling om Vejle anno 1916.

I løbet af oktober har over 200 interesserede benyttet sig af muligheden for at se udstillingen, som viser historiker Hugo Matthiessens fotos af bygninger og gader i den voksende købstad. Her 100 år efter tager Vejle sig noget anderledes ud, så kig ind, og få et indblik i fortiden til sammenligning med nutiden. Du kan samtidig udfordre dig selv med at matche 10 af Hugo Matthiessens motiver med fotos taget i 2016.

Et af de mange steder, som i dag er helt forandret, er området omkring Sønderbro. Udstillingen viser bl.a., hvordan stedet tog sig ud i 1916, da Hugo Matthiessen gik rundt med sit kamera og fotodokumenterede Vejle.
 
Fotograf: Vibeke Østergaard. Foto: Vejle Stadsarkiv.  

Vintertid

Den mørke tid er over os. Nyhedsbrevet minder om, at du helt gratis kan komme til foredragsrække her i november. Du skal bare melde dig til, tænde for cykellygterne og tage refleksvesten på, så venter der fire foredrag om kvinder fra Vejle der brød grænser. Det første er allerede i morgen d. 2. november på Vejle Stadsarkiv. Se programmet her. 

Du modtager denne mail, fordi du abonnerer på nyheder fra Vejle Stadsarkiv. Ønsker du at afmelde dit abonnement, kan du gøre det på www.vejlestadsarkiv.dk/Forside/Nyheder

Vejle Stadsarkiv, Vedelsgade 17, 7100 Vejle, tlf. 76 81 20 00, vba@vejle.dk